Osta AldactazineOsta Aldactazine Verkossa Ilman Reseptiä

ALDACTAZINE (ALDACTONE) MERKINNÄT


Aldactazine käytetään hoitoon turvotus ja nesteen kertyminen potilailla, joilla on sydämen vajaatoiminta, maksakirroosi tai munuaisongelmia (nefroottinen oireyhtymä). Sitä käytetään myös hoitoon korkea verenpaine. Sitä voidaan käyttää myös hoitamaan tai ehkäisemään veren kalium. Sitä voidaan myös käyttää hoitamaan ylimäärä eritystä aldosteronihormonia lisämunuaisen. Aldactazine on kaliumia säästävät diureetti. Se toimii estämällä aldosteronihormonia aiheuttaen munuaisten poistaa ylimääräinen vesi, säästää kaliumia, ja alentaa verenpainetta.

ALDACTAZINE (ALDACTONE) OHJEET


Käytä Aldactazine kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Aldactazine suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Aldactazine voi lisätä määrä virtsaa tai aiheuttaa voit virtsata useammin, kun ensin aloittaa hoito. Jotta tämä häiritsisi unen, yritä ottaa annoksen ennen kahdeksantoista.
Jos unohdat annoksen Aldactazine, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla. Jos useampi kuin yksi annos jää väliin, käynnistä lääkitys ja lääkärillesi tai apteekkiin seuraavalla käyntikerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Aldactazine.

ALDACTAZINE (ALDACTONE) VARASTOINTI


Store Aldactazine huoneenlämmössä, välillä 59 ja 77 astetta F (15 ja 25 astetta C), tiiviisti suljetussa astiassa. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Aldactazine poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ALDACTAZINE (ALDACTONE) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Spironolactone.

ÄLÄ käytä Aldactazine jos:

olet allerginen jollekin vuonna Aldactazine
et pysty virtsaamaan, on vakavia munuaisvaivoja tai korkea veren kaliumpitoisuus
käytät kalium täydentää, toinen kaliumia säästäviä diureetteja (esim. amiloridi, triamtereeni), tai muu aldosteroni-esto (esim. eplerenonia).

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Aldactazine. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on korkea happamuus elimistössä nesteiden, veren alhainen natriumpitoisuus, korkea veren kaliumpitoisuus, munuais-, maksa-tai sydänsairaus, diabetes tai korkea urea tai typpeä veressä
jos sinulla on kuukautiset sairaus.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Aldactazine. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Adrenokortikotropiinihormonin (kortikotrofiini) (ACTH) tai kortikosteroideja (esim. prednisonia) tai koska alhainen veren elektrolyytti pitoisuudet voivat esiintyä
Barbituraatit (esim. fenobarbitaali) tai huumausaineiden (esim. morfiini), koska huimaus seistessään voi esiintyä
Angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät (esim. enalapriili), angiotensiini II-reseptorin salpaajat (esim. valsartaani), siklosporiinin, Makrolidi immunosupressiivit (esim. takrolimuusi), muut aldosteroni-salpaajat (esim. eplerenoni), muut kaliumia säästävät diureetit (esim. amiloridi, triamtereeni) tai kaliumia täydentää, koska korkea veren kaliumpitoisuus voi tapahtua (esim., haluttomuutta, sekavuutta, epänormaali ihon tuntemukset kädet ja jalat, raskaus raajoissa, hidastunut syke, sydämen rytmihäiriöt, mahdollisesti hengenvaarallinen hidas tai epäsäännöllinen syke)
Tulehduskipulääkkeet (NSAID) (esim. indometasiini) koska ne heikentävät Aldactazine tehokkuutta ja lisäävät munuaisvaivoja ja korkea veren kaliumpitoisuus
Digoksiini, digitoksiini, litium, depolarisoivien lihasrelaksantit (esim. tubokurariini) tai kinidiini koska riski niiden sivuvaikutuksia ja myrkyllisyys voidaan korottaa Aldactazine
Pressoriamiinit (esim. noradrenaliini), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Aldactazine.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Aldactazine voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Aldactazine voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Aldactazine varoen. Älä aja autoa tai tehdä muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Aldactazine voi nostaa kehon kaliumpitoisuutta. Tämä on todennäköisempää ihmisiä, joilla on munuaissairaus tai diabetes, vanhuksilla, tai jos potilas on vakavasti sairas. Kaliumpitoisuutta on seurattava ihmisten kanssa tahansa näistä ongelmista tai sairauksista. Jos ei hoideta, korkea veren kaliumpitoisuus voi olla kohtalokas.
Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin käytät suolaa korvaavaa tai tuote, joka on kaliumia siinä.
Laboratoriotesteissä, kuten munuaisten vajaatoiminta, verenpaine, veren kalium, ja kemiat voidaan suorittaa, kun käytät Aldactazine. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Aldactazine varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset.
Aldactazine tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Aldactazine kun olet raskaana. Aldactazine erittyy maitoon. Älä imetä ottaen Aldactazine.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ripuli, uneliaisuus, päänsärky, pahoinvointi, vatsan kouristelua, oksentelua.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), musta, tervainen, tai veriset ulosteet, muutos virtsan määrää, sekavuus, tumma virtsasta vähentynyt seksuaalinen kyky, rintojen miehillä, epäsäännöllinen tai jääneet kuukautiset, vaalea uloste, vaikea tai jatkuva vatsakipu, oireita epänormaali nesteen tai elektrolyyttitasoa (esim. nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke, lisääntynyt jano, lihasheikkous; vaikeaa tai jatkuvaa suun kuivuminen, pahoinvointi tai oksentelu, vaikea tai jatkuvaa huimausta tai uneliaisuus, epätavallinen väsymys tai hitaus, kihelmöinti), keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Aldactazine