Osta AdapalenOsta Adapalen Verkossa Ilman Reseptiä

ADAPALEN (DIFFERIN) MERKINNÄT


Adapalen käytetään hoitoon vaikea akne. Adapalen on retinoidien kaltainen yhdiste. Se auttaa ihosoluja uudistaa nopeammin ja vähentää mustapää muodostumista.

ADAPALEN (DIFFERIN) OHJEET


Käytä Adapalen kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Älä käytä muita lääkkeitä iholla keskustelematta siitä ensin lääkärisi kanssa.
Adapalen on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta silmien, huulten, kulmat nenän ja limakalvojen. Altistuminen Adapalenin silmään voi aiheuttaa turvotusta, punoitusta ja ärsytystä.
Älä levitä Adapalen viiltoja, hankaumia, ekseemaihon tai palanut iho.
Käytä Adapalen illalla ennen nukkumaanmenoa, ellei muuta mainita lääkäri.
Ennen hakemista Adapalen, puhdista hoidettavan alueen miedolla saippualla tai soapless puhdistusaineet ja varovasti kuivana.
Levitä ohut kerros Adapalenin hoidettavalle ja lähiympäristössä. Hiero kevyesti. Pese kädet heti käytön jälkeen Adapalen.
Lievä tunne lämpöä tai lievää kirvelyä saattaa esiintyä pian käytön jälkeen Adapalen.
Jos unohdat annoksen Adapalenin, käytä sitä mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä käytä 2 annosta kerralla. Jos useita sovelluksia on jäänyt tulematta, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Adapalen.

ADAPALEN (DIFFERIN) VARASTOINTI


Store Adapaleniä huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Suojeltava jäätymiseltä. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Adapalen poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ADAPALEN (DIFFERIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Adapalene.

ÄLÄ käytä Adapaleniä jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Adapalen.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Adapalen. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ihottumaa tai palaa.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Adapalen. Koska vähän, jos ollenkaan, Adapalenin imeytyy vereen, sitä vaaraa, että vuorovaikutuksessa toisen lääkkeen on alhainen.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Adapaleniä voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Adapalen voi aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Adapalen. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Adapalen voi aiheuttaa haittaa, jos se niellään. Jos olet ottanut sen suuhun, ota yhteyttä myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.
Akne voi pahentaa alkuvaiheessa ottaa Adapalen. Tämä johtuu toiminnan Adapalenin on näkymätön vaurioita. Hyödyt Adapalenin voidaan nähdä sen jälkeen, kun 2 viikkoa, mutta vähintään 8 viikkoa tarvitaan nähdä yhdenmukaisia ​​etuja.
Ihon kosteusvoiteita voidaan käyttää tarvittaessa. Älä käytä kosteusvoiteita, jotka sisältävät alfa hydroksi tai glykolihappoihin.
Tietyt kosmeettisia menettelyt, kuten vahaus, ei pitäisi suorittaa käsitellyn ihon mahdollisen ärsytyksen vuoksi.
Kosmetiikka voidaan käyttää, kun käytät Adapalen. Kun olet käyttänyt kosmetiikka, pestään ja kuivaa teennäinen ennen kuin Adapalen.
Tuulta ja kylmää lämpötilat voivat myös ärsyttää iho.
Adapalen tulee käyttää varoen lapsista 12 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Adapalenin kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Adapaleniä erittyy maitoon. Jos olet tai tulee imettäminen, kun käytät Adapalen, tarkista lääkäriltäsi. Keskustella mahdollisista riskeistä vauvalle.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Väliaikaiset kirvelyä ja pistelyä, kuiva iho, lämmön tunnetta, ärsytystä, kutinaa, kuorinta, punoitus, hilseily.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), rakkuloita, crust, liiallinen punoitusta tai kuorinta; turvotusta.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Adapalen