Osta AconipOsta Aconip Verkossa Ilman Reseptiä

ACONIP (INDOCIN) MERKINNÄT


Aconip käytetään hoitoon kohtalainen tai vaikea nivelreuma, nivelrikko, ja Selkärankareuma. Sitä käytetään kihdin hoitoon tai tietyntyyppisten bursiitti ja jännetulehdus. Sitä voidaan käyttää myös muita ehtoja kuin lääkärisi määrää. Aconip on NSAID. Tulehduskipulääkkeet oireiden hoitoon kipua ja tulehdusta. Ne eivät hoida sairaus, joka aiheuttaa näitä oireita.

ACONIP (INDOCIN) OHJEET


Käytä Aconip kuin lääkärin ohjeen mukaan! Tarkista etiketistä lääketieteen tarkat annosteluohjeet.

Ottaa Aconip suun ruoan kanssa. Tämä voi alentaa riskiä maha-tai suolisto-ongelmia (esim. verenvuoto, haavaumat). Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on jatkuvia vatsavaivoja.
Ottaa Aconip täysi lasillinen vettä (8 oz/240 ml) kuin lääkäri on määrännyt.
Jos unohdat annoksen Aconip ja käytät sitä säännöllisesti, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos. Mene takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Aconip.

ACONIP (INDOCIN) VARASTOINTI


Store Aconip huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Pidä Aconip poissa lasten ulottuvilta.

ACONIP (INDOCIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Indometasiini.
ÄLÄ käytä Aconip jos:

olet allerginen jollekin vuonna Aconip
sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikeaa ihottumaa, nokkosihottumaa, hengitysvaikeuksia, kasvaimet nenä, huimaus) ja aspiriinia tai NSAID (esim. ibuprofeeni, selekoksibi)
sinulla on äskettäin ollut tai tulee ottaa ohitusleikkaus sydänleikkauksen
käytät diflunisaali, toista tulehduskipulääkettä (esim. ibuprofeenia) tai triamtereeni
olet viimeisen 3 kuukauden aikana

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Aconip. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut munuais-tai maksasairaus, diabetes tai maha-tai suolisto-ongelmia (esim. verenvuoto, perforaatio, haavauma tai tulehdus)
jos sinulla on ollut turvotusta tai nesteen kertyminen, masennus, mielenterveyden tai mielialan ongelmia, kouristukset, Parkinsonin taudin, astman, kasvaimet nenä (nenän polyypit) tai suun tulehdus
jos sinulla on korkea verenpaine, verisairaus, verenvuoto tai hyytymistä ongelmia, sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta), tai verisuonisairaus tai jos olet vaarassa näitä tauteja
jos sinulla on huono terveys, nestehukka tai alhainen nesteen tilavuus, alhainen veren natriumpitoisuus tai korkea veren kaliumpitoisuus, juot alkoholia, tai sinulla on ollut alkoholin väärinkäyttö.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Aconip. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Antikoagulantteja (esim. varfariini), kortikosteroidit (esim. prednisoni), diflunisaali, hepariini, muut tulehduskipulääkkeet (esim. ibuprofeeni), salisylaatit (esim. aspiriini) tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI) (esim. fluoksetiini), koska riski mahaverenvuoto voidaan korottaa
Kaliumia säästävät diureetit (esim. spironolaktoni, triamtereeni), koska riski munuaisvaivoja tai kohonneet veren kaliumarvot voidaan korottaa
Cyclophosphamide koska alhainen veren natriumpitoisuus voi esiintyä
Probenecid koska se saattaa lisätä riskiä Aconip n sivuvaikutuksia
Siklosporiini, digoksiini, litium, metotreksaatti, kinolonit (esim. siprofloksasiini), tai sulfonyyliurean (esim. glipitsidin) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Aconip
Angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät (esim. enalapriili), angiotensiini-reseptorin salpaajat (esim. losartaani), beetasalpaajat (esim. propranololi) tai diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Aconip.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Aconip voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Aconip voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Aconip varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Vakava mahahaava tai verenvuotoa voi esiintyä käytön Aconip. Kun se suurina annoksina tai pitkään, tupakointi tai alkoholin juominen lisää riskiä näistä haittavaikutuksista. Kun Aconip ruuan EI vähentää näitä vaikutuksia. Ota yhteyttä lääkäriisi tai ensiapuun, jos sinulle kehittyy vaikea maha-tai selkäkipua, musta, tervainen uloste, oksennus, joka näyttää verta tai kahvia syistä, tai epätavallinen painonnousua tai turvotusta.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos tai käyttää pidempään kuin on määrätty ilman lääkärin kanssa.
Aconip on NSAID. Ennen kuin aloitat uusien lääketieteen, lukea ainesosat. Jos se on myös NSAID (esim. ibuprofeeni) siinä, tarkista lääkäriltäsi. Jos et ole varma, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.
Älä ota aspiriinia, kun käytät Aconip ellei lääkärisi niin määrää.
Aconip voivat häiritä tiettyjä laboratoriokokeita. Että lääkärisi ja lab henkilökunta tietää, että otat Aconip.
Laboratoriotesteissä, kuten munuaisten vajaatoiminta, täydellisen verenkuvan ja verenpaine, voidaan tehdä seurata edistymistä tai tarkistaa sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Aconip varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutukset ja mahaverenvuoto munuaissairaus, sekavuus tai psyykkisiä muutoksia.
Aconip tulee käyttää varoen lapsista 15 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Aconip voi vahingoittaa sikiötä. Älä käytä sitä viimeksi kuluneiden 3 kuukauden aikana. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Aconip kun olet raskaana. Aconip erittyy maitoon. Älä imetä, kun käytät Aconip.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ummetus, ripuli, huimaus, uneliaisuus, kaasu-, päänsärky, närästys, pahoinvointi, vatsavaivat.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), verta virtsassa, veriset tai mustat, tervainen uloste, muutos virtsan määrää , rintakipu, sekavuus, virtsan tummumista, masennus, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, kuume, vilunväristykset, tai jatkuva kurkkukipu, mielenterveyden tai mielialan muutokset, tunnottomuutta käden tai jalan; yksipuolisesta heikkous, peräsuolen verenvuoto, punainen, turvonnut , rakoille tai ihon hilseily, korvien soiminen, kohtaukset, vaikea päänsärky tai huimaus, vaikea tai jatkuva mahakipu tai pahoinvointi, voimakas oksentelu, hengenahdistus, äkillinen tai selittämätön painonnousu, käsien, jalkojen tai jalat, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen nivel-tai lihaskipu, epätavallinen väsymys tai heikkous, epätavallinen verenvuoto emättimestä, näkö tai puheen muutoksia; oksentaa joka näyttää kahvinporot, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Aconip