Osta AbitrenOsta Abitren Verkossa Ilman Reseptiä

ABITREN (DICLOFENAC) MERKINNÄT


Diklofenaakki käytetään ensisijaisesti hoidossa tulehduksen ja kivun aiheuttamat olosuhteet, kuten nivelreuma, nivelrikko, ja selkärankareuma. Se on myös tehokas hoidettaessa pehmytkudosten tulehdukset johtuvat tendinitis ja bursiitti, ja dysmenorrean hoitoon (kuukautiskipuja). Diklofenaakki on tulehduskipulääke. Tulehduskipulääkkeet oireiden hoitoon kipua ja tulehdusta. Ne eivät hoida sairaus, joka aiheuttaa näitä oireita.

ABITREN (DICLOFENAC) OHJEET


Käytä Diklofenaakki kuin lääkärin ohjeen mukaan!

Ottaa diklofenaakki suun. Se voidaan ottaa ruuan kanssa, jos se harmittaa vatsaan. Kun se ruoan kanssa voi alentaa riskiä maha-tai suolisto-ongelmia (esim. verenvuoto, haavaumat). Keskustele lääkärisi tai apteekista, jos sinulla on jatkuvia vatsavaivoja.
Ottaa Diklofenaakki täysi lasillinen vettä (8 oz/240 ml) kuin lääkäri on määrännyt.
Jos unohdat annoksen diklofenaakki, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää diklofenaakki.

ABITREN (DICLOFENAC) VARASTOINTI


Store Diklofenaakki 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Diklofenaakki poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.
ÄLÄ käytä Diklofenaakki, jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Diklofenaakki tai naudan (lehmän) proteiini
sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio (esim. vaikeaa ihottumaa, nokkosihottumaa, hengitysvaikeuksia, kasvaimet nenä, huimaus) ja aspiriinia tai NSAID (esim. ibuprofeeni, selekoksibi)
sinulla on äskettäin ollut tai tulee ottaa ohitusleikkaus sydänleikkauksen
sinulla on vakavia munuaisongelmia
olet viimeisen 3 kuukauden aikana.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos tämä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa diklofenaakki. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on ollut munuais-tai maksaongelmia, diabetes tai maha-tai suolisto-ongelmia (esim. verenvuoto, perforaatio, haavauma)
jos sinulla on ollut turvotusta tai nesteen kertyminen, astma, kasvaimet nenä (nenän polyypit) tai suun tulehdus
jos sinulla on korkea verenpaine, veren sairaudet (esim. porfyria), verenvuoto tai hyytymistä ongelmia, sydänvaivoja (esim. sydämen vajaatoiminta), tai verisuonisairaus tai jos olet vaarassa näitä tauteja
jos sinulla on huono terveys, nestehukka tai alhainen nesteen tilavuus, tai alhainen veren natriumpitoisuus, poltat, juoda alkoholia, tai on ollut alkoholin väärinkäyttö
jos käytät antibioottia tai kouristuksenestotehoon lääkettä. Riski maksasairaus voidaan korottaa joitakin näistä lääkkeistä.

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa diklofenaakki. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Antikoagulantteja (esim. varfariini), aspiriini, klopidogreeli, kortikosteroidit (esim. prednisoni), hepariini ja muita verenohennuslääkkeitä (esim. daltepariinia) tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI) (esim. fluoksetiini), koska riski mahan vuoto saattaa olla lisääntynyt
Parasetamoli koska riski maksasairaus voidaan korottaa
Probenecid koska se saattaa lisätä riskiä diklofenaakki sivuvaikutuksia
Siklosporiini, litium, metformiinin, metotreksaatti, suun tulehduskipulääkkeiden (esim. ibuprofeeni) tai kinoloneja (esim. siprofloksasiini), koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Diklofenaakki
Angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät (esim. enalapriili) tai diureetit (esim. furosemidi, hydroklooritiatsidi), koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää diklofenaakki.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos diklofenaakki voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.
Tärkeät turvaohjeet:

Diklofenaakki voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä diklofenaakki varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Vakava mahahaava tai verenvuotoa voi esiintyä käytön diklofenaakki. Kun se suurina annoksina pitkään, tupakointi tai alkoholin juominen lisää riskiä näistä haittavaikutuksista. Kun Diklofenaakki ruuan EI vähentää näitä vaikutuksia. Jos sinulla on vaikea maha-tai selkäkipua, musta, tervainen uloste, oksennus, joka näyttää verta tai kahvia syistä, tai epätavallinen painonnousua tai turvotusta, ota yhteys lääkäriin tai ensiapuun heti.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos tai käyttää pidempään kuin on määrätty ilman lääkärin kanssa.
Diklofenaakki on tulehduskipulääke. Ennen kuin aloitat uusien lääketieteen, tarkista etiketti nähdä, jos se on NSAID (esim. ibuprofeeni) siinä myös. Jos se tekee tai jos et ole varma, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.
Älä ota aspiriinia, kun käytät diklofenaakki, ellei lääkärisi niin määrää.
Tarkista lääkäriltä tai apteekista ennen kuin otat parasetamoli kun otat diklofenaakki. Riski maksasairaus saattaa kasvaa.
Älä vaihtaa eri muotojen Diklofenaakki (esim. enteropäällysteisessä tabletit, välittömästi vapauttavia tabletteja, kapseleita), ellei lääkärisi niin määrää. Ne eivät voi tarjota saman määrän lääkettä kehon.
Laboratoriotesteissä, kuten munuaisten vajaatoiminta, maksan toiminta, veren elektrolyyttitasoa, täydellisen verenkuvan ja verenpaine, voidaan suorittaa, kun käytät diklofenaakki. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Käytä Diklofenaakki varoen vanhukset, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti mahan verenvuotoa ja munuaisvaivoja.
Diklofenaakki tulee käyttää varoen lasten turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Diklofenaakki saattaa aiheuttaa haittaa sikiölle. Älä käytä sitä viimeksi kuluneiden 3 kuukauden aikana. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä diklofenaakki, kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Diklofenaakki erittyy äidinmaitoon. Älä imetä ottaen diklofenaakki.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ummetus, ripuli, huimaus, uneliaisuus, päänsärky, lievä vatsakipu tai närästys, pahoinvointi, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), veriset tai mustat, tervainen uloste, muutos virtsan määrää, rintakipu, sekavuus , masennus, pyörtyminen, nopea tai epäsäännöllinen syke, kuume, vilunväristykset, tai jatkuva kurkkukipu, mielenterveyden tai mielialan muutokset, tunnottomuutta käden tai jalan; yksipuolisesta heikkous, jatkuva flunssan kaltaisia ​​oireita, punainen, turvonnut, rakkuloita tai kuorinta ihon, korvien soiminen, kohtaukset, vaikea päänsärky tai huimaus, vaikea tai jatkuva mahakipu tai pahoinvointi, voimakas oksentelu tai ripuli, hengenahdistus, äkillinen tai selittämätön painonnousu, käsien, jalkojen tai jalkojen oireita maksan ongelmia (esim. tumma virtsa, vaalea uloste, jatkuva ruokahaluttomuus, keltaisuus ihon tai silmien), epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen nivel-tai lihaskipu, epätavallinen väsymys tai heikkous, näön tai puheen muutoksia; oksentaa joka näyttää kahvinporot .

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Abitren