Ostaa RopinirolOstaa Ropinirol ilman Reseptiä

Yleistä

Ropinirol on joitakin samoja vaikutuksia kuin kemiallisia kutsutaan dopamiini, jota esiintyy luonnostaan ​​elimistössä. Sitä käytetään oireiden hoitoon Parkinsonin taudin, kuten jäykkyyttä, vapinaa, lihaskouristuksia, ja huono lihasten hallintaa. Ropinirol käytetään myös hoitoon levottomat jalat-oireyhtymä (RLS).

Ropinirol (Requip) Ajo

Ota lääkettä juuri sen verran kuin se oli määrätty sinulle. Käytä sitä enintään kaksi annoksina päivässä. Se voi kestää useita viikkoja tai kuukausia käyttää tätä lääkettä ennen kuin oireet paranevat. Älä lopeta Ropinirol yhtäkkiä tai muuttaa annosta. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten välttää vieroitusoireita, kun lopetat lääkityksen.

Ropinirol (Requip) Varotoimet

Ropinirol voi aiheuttaa voit nukahtaa normaalin päivällä. Saatat nukahtaa äkillisesti jälkeenkin tunne hälytys. Jos et ole varma, miten tämä lääke vaikuttaa sinuun, ole varovainen jos ajat tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla hereillä ja valppaana. Myös soittaa lääkärille, jos sinulla ilmenee aistiharhoja. Ole varovainen, jos sinulla on korkea verenpaine, ongelmia sydän, psyykkisiä sairauksia, tupakointi, maksan tai munuaisten sairaus.

Este

Vältä jos sinulla on allergia.

Ropinirol (Requip) Mahdollista sivuvaikutus

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä haittavaikutuksista: uneliaisuus, sairaus, huimaus, unettomuus, päänsärky, vatsa kipu, voimattomuus, ummetus, jos se on vaikea liikkua tai hallusinaatio, vapinaa, hengitysvaikeuksia, lihasjäykkyys, sekavuus, hikoilu tai äkillinen väsymys. Jos sinusta tuntuu kuivumista, sitä tarvitaan imeä karkkia, jääpalat, tai juoda vettä.

Huumeiden vuorovaikutus

kylmä tai allergia lääkettä, huumausaineiden kipua lääketieteen, unilääkkeitä, lihas relaxers ja lääketieteen kohtauksia, masennus tai ahdistus voi lisätä uneliaisuutta aiheuttama Ropinirol. Kerro lääkärillesi, jos käytät säännöllisesti jotakin näiden lääkkeiden tai muita Parkinsonin lääkkeitä. Ennen Ropinirol, kerro lääkärillesi, jos olet käyttää siprofloksasiinia, levodopa, metoklopramidilla, fluvoksamiini, omepratsoli, estrogeenit, lääkkeitä sairauteen ja röyhtäily tai mielisairautta.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Ropinirol (Requip) Yliannostus

soittamaan lääkärin hoitoon, jos luulet olet käyttänyt liikaa tätä lääkettä. Yliannostuksen oireita voivat olla heikkous, sairaus, aistiharhat, lihasten nykiminen ja rintakipu.

Ropinirol (Requip) Varastointi

Säilytä lääkkeet huoneenlämmössä välillä 59-86 F (15-30 C). Säilytä kosteudelta ja kevyt. Pidä se poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Ostaa Ropinirol