Ostaa MutabaseOstaa Mutabase ilman Reseptiä

Yleistä

kunnon toistuvia ajatuksia tai toimia kutsutaan pakko-oireinen häiriö. Mutabase on määrätty hoitoon tämän edellytyksen ja paniikkikohtauksia, ja jatkuva kipu. Lääkitys kuuluu kolmiportainen masennuslääkkeitä. Sen tärkein ainesosa Amitriptyline vaikutteita keskushermostoon. Se aiheuttaa lievittää taudin oireita. Se toimii palauttamalla luonnollisia aineita kuten serotoniinin määrää aivoissa.

Mutabase (Elavil) Ajo

On suositeltavaa ottaa lääke kuin se oli lääkärin määräämän. Älä ylitä suositeltua annosta. Älä ota greippi tai greippimehua ja alkoholijuomia. Lääketiede tarvitsee aikaa aloittaa työtä ja tuottaa tulosta (2-3 viikkoa tai pidempään).

Mutabase (Elavil) Varotoimet

Ennen hoidon aloittamisen Mutabase kerro lääkärillesi, jos allergia lääkettä tai toisen allergioita, sydän ongelmia. Lääkkeen saatat tuntea huimausta tai uneliaisuutta tai tilapäinen näön hämärtyminen. Keski-ikäiset ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen. Raskaana olevien ja imettävien naisten ei pidä käyttää lääkettä.

Mutabase (Elavil) Mahdollista sivuvaikutus

Haittavaikutuksia voivat olla seuraavat: huimaus, suun kuivuminen, uneliaisuus, vatsavaivat, ummetus, pahoinvointi, oksentelu, hikoilu jne Vakavat haittavaikutukset ovat epätodennäköisiä. Jos sinulla ilmenee jokin edellä mainituista haittavaikutuksista tai muita asiasta lääkärillesi.

Huumeiden vuorovaikutus

Älä ota Mutabase seuraavia lääkkeitä: MAO-estäjät (furatsolidonin, isokarboksatsidi, Linezolid, Moclobemide Tranyylisypromiini); rytmihäiriölääkkeet (Propafenone, kinidiini, jne); selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (sitalopraami, Dapoksetiinille, fluoksetiini, fluvoksamiini, paroksetiini, jne); neuroleptit; H2-reseptorin antagonisteja (simetidiini, ranitidiini, Famotidiini, Nizatidine jne) .Nicotine vähentää veren tätä lääkitystä, joten sinun pitää kertoa lääkärille, jos tupakoit tai jos olet äskettäin lopettanut tupakoinnin. Älä syö greippiä tai juo greippimehua hoidon aikana tätä lääkettä. Älä unohda neuvotella lääkärin kanssa!

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika seuraavan saantia ohita se ja palaa aikataulun. Älä ylitä annosta tai ryhtyä sen kahdesti.

Mutabase (Elavil) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne, pyörryttää tai pyörtyminen.

Mutabase (Elavil) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Mutabase