Ostaa LyrinelOstaa Lyrinel ilman Reseptiä

Yleistä

Lyrinel kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan antispasmodisten. Se vähentää lihaskouristuksia virtsarakon ja virtsateiden. Lääke parantaa kyvyttömyys hallita virtsaaminen (inkontinenssi), lisääntynyt virtsaamistarve öisin. Se toimii salpaamalla (kutsutaan muskariinireseptoreiden) virtsarakon, auttaa rentoutumaan lihaksia virtsarakon.

Lyrinel (Oxytrol) Ajo

Ota Lyrinel täsmälleen lääkärin määräämiä. Suositeltu annos on 5 mg 2-4 kertaa vuorokaudessa. Suositeltu aloitusannos tietyille ihmisille (kuten vanhuksille tai niille, joilla on maksan tai munuaisten toimintahäiriöitä) on pienempi - 2,5 mg.

Lyrinel (Oxytrol) Varotoimet

Ennen Lyrinel sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on maksasairaus, maksan vajaatoiminta, maksakirroosi, hepatiitti, munuaissairaus, munuaisten vajaatoiminta, glaukooma, ruoansulatuskanavan ongelmia, refluksitauti, virtsaamisvaikeudet, laajentuneen eturauhasen (eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu), mahdolliset allergiat. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät. Tämä lääke voi aiheuttaa sinulle huimausta tai uneliaisuutta tai aiheuttaa näön hämärtymistä. Älä aja tai suorittaa tehtäviä, jotka vaativat tarkkaavaisuutta. Rajoittaa alkoholijuomia. Se voi lisätä joitakin sivuvaikutuksia. Vältä tulossa ylikuumentunut tai kuivattu.

VastaÄlä ota Lyrinel jos olet allerginen oksibutyniinille tai jollekin aineelle lääkitystä, tai jos sinulla on akuutti verenhukka, menetys sävy suoliston lihaksia, suolitukoksen, megacolon, myasthenia gravis , obstruktiivinen uropatian varalta, osittainen tai täydellinen tukkeutuminen ruoansulatuskanavassa, hallitsematon ahdaskulmaglaukooma, virtsaumpi tai tukos. Sitä ei pitäisi käyttää lapsi alle 5-vuotiaita.

Lyrinel (Oxytrol) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on ihon punoitusta, kutinaa, suun kuivuminen, uneliaisuus, huimaus, näön hämärtyminen, päänsärky, heikkous, pahoinvointi, ummetus, unihäiriöt (unettomuus), kuivat silmät, vatsa kipu, epätasainen syke, kasvojen, huulten, kielen, hengitysvaikeuksia, nokkosihottuma. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti: antibiootit (elithromycin, klaritromysiini, erytromysiini), sienilääkkeiden lääkitys (flukonatsoli, ketokonatsoli, itrakonatsoli), asetyylikoliiniesteraasin estäjä lääkitys (rivastigmiini, donepetsiili, takriinia) antikolinergejä (atropiini, klidiniumbromidi, haloperidoli, tolterodiiniä), pramlintidi. Vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Kerro lääkärillesi tai määrääjän kaikista reseptiä, over-the-counter, ja kasviperäisiä lääkkeitä käytät.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Lyrinel (Oxytrol) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat epätavallinen jännitystä, kuume, oksentelu, levottomuus, nopea tai epäsäännöllinen syke.

Lyrinel (Oxytrol) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 astetta C) pois valo, lämpö ja kosteus. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Lyrinel