Ostaa LumonaOstaa Lumona ilman Reseptiä

Yleistä

Lumona kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan leukotrieeninsalpaajien. Aktiivinen ainesosa Lumona on montelukastinatrium. Se on reseptilääkkeitä käytetään astman hoitoon ja allerginen nuha.

Lumona (Singulair) Ajo

Käytä Lumona juuri sellaisena kuin se oli määrätty saat parhaat tulokset. Älä murskaa, pureskele tai riko tablettia. Käytä tätä lääkettä lasillinen vettä. Suositeltu Lumona annos aikuisille ja nuorille 15-vuotiaana on 10 mg vuorokaudessa. Vuotiaille lapsille 6-14 vuotta vanhoja, annos on 5 mg kerran päivässä. Vuotiaille lapsille 2-5 vuotta vanha, suositeltu annos Lumona on 4 mg kerran vuorokaudessa. Lasten ikä 6-23 kuukautta vanhoja, suositeltu annos on yksi paketti Lumona suun rakeita (4 mg) kerran vuorokaudessa.

Lumona (Singulair) Varotoimet

Älä käytä Lumona hoitoon astmakohtauksen. Ei ole suositeltavaa ottaa lääkettä, jos olet raskaana tai imetät, alle 6 vuotta.

Vastapotilaalla on allergia jollekin osa tätä lääkettä voi käyttää Lumona.

Lumona (Singulair) Mahdollista sivuvaikutus

lääke voi aiheuttaa nokkosihottuma, päänsärky, kasvojen, huulten, kielen puutuminen, vapina, muutokset mielialan tai käyttäytyminen, masennus, vatsavaivat, ripuli. Jos koet jonkin edellä mainituista haittavaikutuksista lopeta Lumona ja neuvotella lääkärin kanssa heti.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Lumona voi vuorovaikutuksessa: nitroprussidi, nitraatit, sisapridi, sildenafiili lääkitys, korkea verenpaine lääkkeet, HIV ja AIDS lääketieteen, flukonatsoli, itrakonatsoli, ketokonatsoli. Muista, että vuorovaikutus näistä lääkitys ei tarkoita, että sinun täytyy lopettaa joitakin niistä.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Lumona (Singulair) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat vatsakipu, jano, lihasten supistumisen.

Lumona (Singulair) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta F (15-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Lumona