Ostaa FelodurOstaa Felodur ilman Reseptiä

Yleistä

Felodur tunnetaan kalsium kanavan esto. Estämällä kalsiumin, tämä lääkitys rentouttaa ja laajentaa verisuonia niin veri voi virrata helpommin. Sitä käytetään kohonneen verenpaineen (hypertensio). Korkean verenpaineen alentamiseen auttaa estämään aivohalvauksia, sydänkohtauksia, ja munuaisvaivoja. Tämä lääkitys voidaan käyttää myös estämään rintakipu (angina pectoris).

Felodur (Plendil) Ajo

Ota Felodur täsmälleen lääkärin määräämiä. Suositeltava annos aikuiselle vaihtelee 2,5 mg: sta 10 mg kerran vuorokaudessa, ruuan kanssa tai ilman ruokaa. Tabletteja ei saa ottaa aterian joka sisältää paljon hiilihydraatteja tai rasvaa. Suositeltu aloitusannos hoitoon korkea verenpaine (hypertensio) on 5 mg kerran päivässä. Lääkäri voi nostaa annoksen enintään 10 mg vuorokaudessa (jos verenpaineesi ei ole hallinnassa) tai pienentää annosta 2,5 mg päivässä. Vanhukset tai joilla on maksasairaus tulee aloittaa pienemmällä annoksella.

Felodur (Plendil) Varotoimet

Ennen Felodur sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on sydämen vajaatoiminta, maksasairaus, maksakirroosi, maksan vajaatoiminta, turvotus käsivarsissa ja jaloissa (turvotus), mahdolliset allergiat. Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta. Älä aja tai suorittaa tehtäviä, jotka vaativat tarkkaavaisuutta. Rajoittaa alkoholijuomia. Alkoholi saattaa edelleen alentaa verenpainetta ja lisätä uneliaisuutta tai huimausta. Greippimehu voi nostaa veren felodipiiniä. Älä juo greippimehua tai syö greippiä. Eläkeläiset voivat olla herkempiä haittavaikutuksia.

VastaÄlä ota Felodur jos olet allerginen felodipiinille tai jollekin aineelle lääkitys, raskaana olevat tai imettävät, on hyvin alhainen verenpaine.

Felodur (Plendil) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on huimausta, pyörrytystä, päänsärkyä, punastuminen, tai vatsavaivat, käsien, nilkkojen, jalkojen turvotus (edeema), nopea tai epäsäännöllinen syke, pyörtyminen, ihottuma, kutina, kasvojen, kielen, kurkun, hengitysvaikeuksia, keltaisuutta (ihon tai silmien), väsymys, unettomuus, pahoinvointi, ripuli, lihas-tai nivelkivut, lisääntynyt tai vaikea virtsaaminen. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti: beetasalpaajat (betaksololi, propranololi, metoprololi), antibiootit tai sienilääkkeet (ketokonatsoli, telitromysiini, erytromysiini, klaritromysiini), takavarikkoa elämäntapaan (okskarbatsepiini, topiramaatti , fenytoiini, karbamatsepiini), proteaasin estäjät (indinaviirille, ritonaviiri, amprenaviiri), simetidiini, imatinibi, nefatsodoni, delaviridiinin. Vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Kerro lääkärille kaikista reseptiä, over-the-counter, ja kasviperäisiä lääkkeitä käytät.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Felodur (Plendil) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat huimaus, heikotus, rintakipu, hengenahdistus, pyörtyminen, nopea tai hidas syke, tajuttomuus, epäselvä puhe, ja sekavuus.

Felodur (Plendil) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 59-86 astetta F (15-30 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Felodur