Ostaa ActalipidOstaa Actalipid ilman Reseptiä

Yleistä

Actalipid kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan HMG CoA-reduktaasin estäjien (statiinien). Sitä käytetään ruokavalion ja liikunnan alentaa kolesterolia. Sitä käytetään myös vähentää riskiä sydänkohtaus, aivohalvaus tai kuolema riippumatta siitä kolesteroliarvot ovat korkeat tai ei ihmisille, joilla on sepelvaltimotauti (sepelvaltimotauti) tai muita verisuonia kehossa, jotka on estetty, tai niille, jotka on diabetes ja yli 40-vuotiaana Se toimii estämällä entsyymiä, joka auttaa luomaan kolesteroli itse. Se alentaa tasoa kokonaiskolesterolia ja LDL-ja nostaa HDL.

Actalipid (Zocor) Ajo

Ota Actalipid täsmälleen lääkärin määräämiä. Aloitusannos tämä lääkitys riippuu sairauksia ja muita lääkkeitä käytät, ja voi vaihdella 5 mg 40 mg kerran päivässä iltaisin. Suurin suositeltu vuorokausiannos on 80 mg, joka voidaan tarvita joitakin ihmisiä, jotka eivät pysty saavuttamaan halutun kolesterolitasoa pienillä annoksilla. Suositeltu aloitusannos lapsille (iät 10-17) korkea kolesteroli on 10 mg kerran päivässä. Suurin annos on 40 mg. Parhaan tuloksen alentaa kolesterolia, on erittäin tärkeää, että seuraa tarkasti ruokavaliota. Tämä lääkitys tulisi ottaa illalla, ja voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman ruokaa.

Actalipid (Zocor) Varotoimet

Ennen Actalipid sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on sydänsairaus, maksa tai munuaissairaus, diabetes, korkea kolesteroli (hyperkolesterolemia), sydänkohtaus tai aivohalvaus, kilpirauhasen vajaatoiminta, kouristukset, mahdolliset allergiat. Juominen yli 1 litra päivässä greippimehua tulisi välttää ottaen tämän lääkitystä, koska se voi lisätä määrää simvastatiinin veressä ja lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia. Älä juo alkoholia, koska se voi nostaa triglyseridipitoisuus ja saattaa lisätä maksavaurion riskiä. Jos olet 65-vuotias tai vanhempi, saatat kokea enemmän haittavaikutuksia. Sitä ei suositella alle 10-vuotiaille.

VastaÄlä ota Actalipid jos olet allerginen simvastatiinia tai jollekin aineelle lääkitys, imettävät, raskaana tai suunnittelee raskautta, jos sinulla on aktiivinen maksasairaus tai selittämätön nousu maksan toiminnan testejä.

Actalipid (Zocor) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on vatsakipua, ummetus, ripuli, kaasu, päänsärky, pahoinvointi, unihäiriöt, näön hämärtyminen, masennus, muistin menetys, ihottuma, ihon tai silmien keltaisuus, tappio ruokahaluttomuus, oksentelu, lihaskipu (lihaskipu), heikkous, puutuminen, ihottuma, kasvojen tai kurkun, nokkosihottumaa, hengitysvaikeuksia, dyspepsia, lihaskrampit, masennus, unettomuus, ihottuma, impotenssi. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti: sienilääkkeet (itrakonatsoli, ketokonatsoli, posakonatsoli), verenohennuslääkkeitä (varfariini), niasiinia, danatsoli, siklosporiinin, amlodipiini, erytromysiini, proteaasin estäjät (sakinaviiri , ritonaviiri, indinaviiri, atatsanaviirin, tipranaviiri), amiodaroni, digoksiini, verapamiili, fenofibriinihappo, kolkisiini. Vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Kerro lääkärille kaikista reseptiä, over-the-counter, ja kasviperäisiä lääkkeitä käytät.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Actalipid (Zocor) Yliannostus

yliannostuksen oireita ei tunneta. Jos olet mielestäsi yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti.

Actalipid (Zocor) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta F (15-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Actalipid