Ostaa DermocineticOstaa Dermocinetic ilman Reseptiä

Yleistä

Dermocinetic on määrätty liikalihavuuden, toisen asteen, tertiäärinen hypotyreoosi; piilevä kilpirauhasen vajaatoiminta. Sen tärkein ainesosa on levotyroksiininatrium, aine samanlainen kilpirauhasen hormoni.

Dermocinetic (Levothroid) Ajo

On suositeltavaa ottaa lääke kuin se oli lääkärin määräämän. On otettava 30-60 minuuttia ennen aamiaista kanssa lasillinen vettä. Älä lopeta hoitoa ilman lääkärin hyväksyä.

Dermocinetic (Levothroid) Varotoimet

keski-ikäiset ihmiset, potilaan lisämunuaisten vajaatoiminta, sydän-ja verisuonitauteihin pitäisi olla varovainen lääkkeen.

VastaPotilaat, joilla on akuutti sydäninfarkti, kilpirauhasen liikatoimintaa ja korjaamaton lisämunuaisen vajaatoiminta voi käyttää lääkettä.

Dermocinetic (Levothroid) Mahdollista sivuvaikutus

Haittavaikutuksia voivat olla seuraavat: päänsärky, unettomuus, hermostunut tai ärtynyt tunne, hyperaktiivisuus, ahdistuneisuus, tunteiden epävakaisuus, kuume, takykardia, rytmihäiriöt, kuumia aaltoja, hikoilua, muutokset teidän kuukautiset, ruokahalun muutokset, ripuli, oksentelu, painon muutokset, hiustenlähtö, punastelu.

Huumeiden vuorovaikutus

Ennen sinua hoidon kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä voit ottaa, varsinkin noin seuraavat: kalsiumkarbonaattia, natrium polystyreenisulfonaatti, ferrosulfaatista rautavalmiste, sukralfaatti, antasidit, jotka sisältävät alumiinia, kolesterolia alentavat lääkkeet kolestipoli, kolestyramiini, varfariini, digoksiini, litium, anti-kilpirauhasen aineet, fenobarbitaali, rifamysiineille, estrogeeni tuotteita, diabeteslääkkeitä, amiodaroni, dia, beetasalpaajat, masennuslääkkeet ja kasvuhormoneja.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika seuraavan saantia ohita se ja palaa aikataulun.

Dermocinetic (Levothroid) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireet ovat sydämen syke, rintakipu, vapina, jalkojen kouristukset, sekavuus ja sekavuus, hengenahdistus, oksentelu, ripuli, tai kouristuksia.

Dermocinetic (Levothroid) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapset ja lemmikit.

Ostaa Dermocinetic