Ostaa DercutaneOstaa Dercutane ilman Reseptiä

Yleistä

Dercutane on lääke määrätty vaikean aknen hoitoon. On syytä käyttää potilailla, jotka eivät vastaa muita lääkkeitä. Se kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan retinoidien. Se toimii vähentämällä kasvojen öljy (tali) tuotanto. Suuria määriä tali voi aiheuttaa vakavia akne.

Dercutane (Accutane) Ajo

Sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa koskien annosteluohjeet. Ota se lasillinen vettä. Älä ylitä suositeltua annostusta. Tavanomainen alkaa päivittäinen annos on 0,5 mg per kilogramma kehon painoa otetaan päivittäin ajaksi 2-4 viikkoa. Isotretinoiinihoito on otettava yhtenä annoksena tai 2 annokseen jaettuna päivän aikana.

Dercutane (Accutane) Varotoimet

Ennen hoidon accutane keskustele lääkärisi kanssa kaikissa olosuhteissa voi olla: allergia, diabetes, osteoporoosi, astma, sydänsairaus, ja munuaisten tai maksan toimintahäiriöitä, syömishäiriöt (esimerkiksi anoreksia nervosa), alkoholin väärinkäyttö, haimatulehdus. Älä käytä A-vitamiinia, alkoholijuomien hoidon aikana. Keski-ikäiset ihmiset voivat olla herkempiä Dercutane. Älä luovuttaa verta, kun olet isotretinoiinilääkityksellä ja vähintään 1 kuukauden kuluttua lopetat sen.

Vastasairastavien potilaiden herkkyys Dercutane voi käyttää lääkettä. Älä ota tätä lääkettä, jos: imetät, raskaana, ottavat tetrasykliiniantibiootit (esimerkiksi tetrasykliini, doksisykliini, minocycline), on liian korkea veren kolesterolipitoisuus tai liian korkea vitamiinin

Mahdolliset haittavaikutukset

Päänsärky, uneliaisuus, huimaus, ummetus, oksentelu, ripuli, ihottumat, silmäluomien turvotus tai huulten, äreä iho, nenäverenvuoto, vatsavaivat, mielenterveyden tai mielialan muutokset, selkä, nivel-tai lihaskivut ovat yleisiä haittavaikutuksia. Vakavat haittavaikutukset ovat erittäin harvinaisia. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, kerro lääkärillesi tai apteekkiin välittömästi.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Dercutane voi vuorovaikutuksessa steroideja (prednisone), tetrasykliiniantibiootit, epilepsialääkkeitä (fenytoiini), vitamiini-tyypin lääkkeet (esimerkiksi acitretin Bexaroteeni), A-vitamiinin vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Kerro lääkärillesi tai määrääjän kaikista reseptiä, over-the-counter, ja kasviperäisiä lääkkeitä käytät.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika seuraavan saantia ohita se ja palaa aikataulun.

Dercutane (Accutane) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne, pyörryttää tai pyörtyminen.

Dercutane (Accutane) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Dercutane