Ostaa DanazolumOstaa Danazolum ilman Reseptiä

Yleistä

Danazolum on luokkaan lääkkeitä kutsutaan aivolisäkkeen gonadotropin estäjiä. Sitä käytetään endometrioosin hoitoon ja lievittää kipua aiheuttama hyvänlaatuinen (noncancerous) rintojen sidekudoskasvaimia. Hoitoon endometrioosi ja rintojen sidekudoskasvaimia, se toimii vähentämällä määrä hormonien tekemät munasarjat. Sitä käytetään myös sekä miesten että naisten estämään turvotusta vatsan, kädet, jalat, kasvot, hengitysteiden takia tietty synnynnäinen sairaus (perinnöllinen angioedeema). Hoitoon angioedeema, danatsolin auttaa lisäämään määrää tietyn proteiinin elimistön puolustusjärjestelmä (immuunijärjestelmä).

Danazolum (Danazol) Ajo

Ota Danazolum täsmälleen lääkärin määräämiä. Ottamaan lääkkeensä suun, yleensä kahdesti päivässä. Voit ottaa tämän lääkityksen kanssa tai ilman ruokaa. Tavallinen annostus endometrioosin hoitamiseksi on 200 mg 800 mg: n ottaa päivittäin 2-4 jaettuna annoksena yhtäjaksoisesti 3-6 kuukautta. Suurin suositeltu hoidon kesto on 6 kuukautta. Tavallinen annostus hoitoon rintojen sidekudoskasvaimia on 100 mg: sta 400 mg: otetaan päivittäin 2 jaettuina annoksina. Oireiden pitäisi laskea kuluessa 30-40 päivää. Suurin suositeltu hoidon kesto on 6 kuukautta.

Danazolum (Danazol) Varotoimet

Ennen Danazolum sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on aivohalvauksen tai veritulppa, korkea kolesteroli tai triglyseridit, sepelvaltimotauti, rintasyöpä, epilepsia, sydänsairaus, sydämen vajaatoiminta, munuaisten tai maksan tauti, migreeni päänsärkyä, epätavallinen verenvuoto emättimestä, diabetes, eturauhassyöpä. Tämä lääkitys saattaa vaikuttaa siittiöiden.

VastaÄlä ota Danazolum jos olet allerginen Danazolum tai jollekin aineelle lääkitys, ovat raskaana tai imettävät, tai jos sinulla on kasvain riippuu androgeenien, epänormaali emätin verenvuotoa, sukupuolielinten syöpä , munuaisten, maksan tai sydämen ongelmia, porfyria.

Danazolum (Danazol) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on painonnousu, akne, punastuminen, hikoilu, ääni muuttuu (käheys, kallistuskulman muutos), epänormaali karvoituksen (naisilla), emättimen ärsytystä tai vähentynyt rintojen koon, kasvojen, huulten, kielen, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, vatsakipu, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, keltaisuus (ihon tai silmien), rintakipu, hermostuneisuus, muutoksia kuukautiset, emättimen kuivuus . Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti: verenohennuslääkkeitä (varfariini), karbamatsepiini, takrolimuusi, siklosporiini, lovastatiini, simvastatiini. Vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Kerro lääkärillesi tai määrääjän kaikista reseptiä, over-the-counter, ja kasviperäisiä lääkkeitä käytät.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Danazolum (Danazol) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat keltaisuus silmiin tai iholle, kovan vatsan tai vatsakipu, rintojen muutoksia, tumma virtsa, painonnousu, kuukautiskierron ongelmia.

Danazolum (Danazol) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Danazolum