Ostaa Co LevofloxacinOstaa Co Levofloxacin ilman Reseptiä

Yleistä

Co Levofloxacin on määrätty bakteeri-infektioiden hoitoon iho, poskionteloiden, munuaiset, virtsarakon tai eturauhasen. Se on antibiootti fluorokinoloni ryhmään. Se toimii lopettamalla bakteerien lisääntymisen. Lääke estää lisääntymisen ja korjaus bakteerien geneettistä materiaalia, DNA.

Co Levofloxacin (Levaquin) Ajo

Ota se iso lasi vettä tyhjään vatsaan tai aterian läpi yhtä ajanjaksoja. Juoda enemmän vettä tavallista, muodostumisen estämiseksi Co Levofloxacin kiteitä virtsassa. Varotoimet Ennen hoidon Kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuaisten tai maksan sairaus, myasthenia gravis, nivelvaivoja, kouristuskohtauksia tai epilepsiaa, diabetesta, alhainen veren kaliumpitoisuutta (hypokalemia). Vältä auringonvaloa.

VastaPotilaat, joilla on allerginen reaktio jollekin ainesosa lääkettä voi käyttää sitä.

Mahdolliset haittavaikutukset

Haittavaikutuksia voivat olla seuraavat: pahoinvointi ja oksentelu, ripuli, päänsärky, ummetus. Harvinaisempia haittavaikutuksia ovat univaikeudet, huimaus, ihottuma, ilmavaivat, kipu ylä vatsassa, ja kutina.

Huumeiden vuorovaikutus

Co Levofloxacin voi vuorovaikutuksessa seuraavia lääkkeitä: magnesiumia ja alumiinia (Tums tai Rolaids), anti-haavauma lääkitys Carafate, vitamiineja tai kivennäisaineita lisäyksiä täynnä rautaa tai sinkkiä. Sen vähenee vaikutus tämän antibiootin. Erottaa näitä lääkkeitä on Co Levofloxacin kaksi tuntia. Vuorovaikutus on mahdollista Didanosiinia (Videx, Videx EY). Jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten Theo-Dur, Theolair, Slo-Phyllin, Slo-tarjous, Elixophyllin, varfariini / coumadin, insuliinia tai suun kautta otettaviin lääkkeitä diabeteksen hoitoon (Glucotrol, Micronase, diabeta, Glynase) tai steroideihin kuulumattomien inflammatoriset lääkkeet (motrin, advil, Nuprin), ja myös Aleve, Naprosyn, Anaprox, Orudis KT, Orudis, Oruvail, ilmoita asiasta lääkärille.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika seuraavan saantia ohita se ja palaa aikataulun.

Co Levofloxacin (Levaquin) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, ripuli ja verta virtsassa.

Co Levofloxacin (Levaquin) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta F (15-25 ° C) valolta ja kosteudelta, lapset ja lemmikit. Älä käytä viimeisen aikavälillä.

Huomaa

tiedot esillä sivustolla on luonteeltaan yleinen. Huomautus ota tätä tietoa ei voi käyttää itsensä hoitoon ja itse diagnoosi. Sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa tai terveydenhuollon neuvonantaja koskevat erityiset ohjeet kuntoa. Tieto on luotettavaa, mutta myöntävät, se voisi olla virheitä. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista vahingoista, jotka aiheutuvat muiden tämän tiedon sivustolla ja myös seurauksista itsehoidolla.

Ostaa Co Levofloxacin