Ostaa ClimavalOstaa Climaval ilman Reseptiä

Yleistä

Climaval on estrogeeni lääkitystä käytetään lievittämään useita ehtoja, jotka liittyvät vaihdevuodet, kuten hoitoon kuumia aaltoja ja emättimen kuivuus, ja estää osteoporoosia postmenopausaalisilla naisilla. Tämä reseptilääkkeitä vaikuttaa korvaamalla estrogeenia että munasarjat eivät enää tuota.

Climaval (Estrace) Ajo

Ota lääke vain koska se oli määrätty kunnon annos lääkärisi. Pillereitä käytetään kerran päivässä. Naisilla syklinen ehto on otettava 23 päivää, fleaded mukaan seuraavan 5 päivää ilman mitään lääkitystä saanti. Kun se sykli henkiin. Laastari on pitäytyi karvaton osa takakonttiin. Vaihda kipsi hakemus toisiaan viikossa.

Climaval (Estrace) Varotoimet

Kerro lääkärillesi, jos sinulla on verisairaus, liikkeeseen ongelmia, hormoni liittyvät syövän tai verenvuotoa emättimestä. Jatkuva käyttäen se voi tuottanut rintasyöpä tai sydänkohtaus. Älä käytä jos olet raskaana.

VastaAllergia, raskaus, estrogeenin riippuen pahanlaatuiset kasvaimet, verenvuoto, tromboflebiitti, haimatulehdus, maksan vajaatoiminta, maksan porfyria. Käytä sitä ainoastaan ​​paranna syöpää ja tromboembolisten sairaus.

Climaval (Estrace) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jokin tan allerginen reaktio, kuten nokkosihottuma, hengitys ja turvotus. Lopeta käyttäminen Climaval ja soittaa lääkärille heti, jos sinulla on vakava sivuvaikutus kuten: epätavallinen verenvuoto emättimestä, rintakipua tai raskas tunne, kipu leviää käsivarteen tai lapa, pahoinvointi, hikoilu, yleinen sairauden tunne, heikotus, päänsärky, sekavuus , ongelmia visio, äkillinen yskä, vinkuva hengitys, kipu yhdessä tai molemmissa jaloissa, oksentelu, ruokahaluttomuus, lisääntynyt jano, lihasheikkous, sekavuus, ja keltaisuus.

Huumeiden vuorovaikutus

lääke estää aineenvaihduntaa siklosporiinin johtaa kasvattanut veren. Se voi lisätä riskiä maksasairaus. Ole varovainen verenohennuslääkettä kuten varfariini (Coumadin), karbamatsepiini (Carbatrol, Tegretol), fenytoiini (Dilantin).

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Climaval (Estrace) Yliannostus

Yliannostus voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua tai verenvuotoa emättimestä.

Climaval (Estrace) Varastointi

Säilytä lääkkeet huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F). Säilytä kosteudelta ja kevyt. Pidä se poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Ostaa Climaval