Ostaa CebedexOstaa Cebedex ilman Reseptiä

Yleistä

Cebedex on reseptilääkkeitä, joka kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan kortikosteroideja. Sen tärkein komponentti on deksametasoni, joka on samanlainen kuin luonnollisen hormonin elimistön tuottama. Se vähentää tulehdusta ja estää immuunijärjestelmää. Cebedex hoidetaan tiettyjä muotoja niveltulehdus, iho, veri, munuaiset, silmien, kilpirauhasen, ja suolistosairauksia (esim, koliitti), vakavia allergioita, ja astma. Sitä käytetään myös hoitoon tietyntyyppisten syöpien.

Cebedex (Decadron) Ajo

ottamaan lääkkeensä juuri sellaisena kuin se on määrätty sinulle. Älä toteutettava lääkityksen suurempia määriä tai kestää sitä kauemmin kuin suositellut lääkäri. Aloitusannos aikuisilla on yleensä 0,75 mg 9 mg vuorokaudessa. Aloitusannos lapsilla on tyypillisesti 0,02 mg 0,3 mg painokiloa kohti päivässä, jaettuna kolmeen tai neljään annokseen. Ota se ruuan kanssa estämään vatsavaivoja. Jos käytät Cebedex kerran vuorokaudessa, ota se aamulla samaan aikaan joka päivä. Myöhemmin annosta voidaan tehdä vaikea nukkua.

Cebedex (Decadron) Varotoimet

Ennen Cebedex kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta, korkea verenpaine, tuberkuloosi, mahahaava, osteoporoosi, malaria, masennus, glaukooma, diabetes, herpes infektio silmät, kaihi, maksakirroosi , kilpirauhasen, sydämen vajaatoiminta. Välttää lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla infektioita. Eivät saa "live" rokote kun hoidetaan Cebedex. Älä juo alkoholia.

VastaÄlä käytä Cebedex jos olet allerginen deksametasoni, jos sinulla on sieni-infektion missä tahansa kehon tai jos olet raskaana tai imetät.

Cebedex (Decadron) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on: turvotus, verinen tai tervainen ulosteet, haimatulehdus, korkea verenpaine, näön hämärtyminen, takavarikon, nokkosihottuma, rintakipu, kasvojen, huulten, kielen, hengitysvaikeudet, äärimmäinen jano, lihasheikkous. Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla: pahoinvointi, päänsärky, lisääntynyt hikoilu, unettomuus, turvotus, huimaus, ihon ohenemista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota heti yhteys lääkäriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärillesi, jos käytät: aspiriini, diureetit, takavarikkoa elämäntapaan (fenytoiini, fenobarbitaali), antibiootit (rifampisiini, ketokonatsoli), verenohennuslääkettä (varfariini), siklosporiini, diabetes lääkkeet, antasidit, guanfasiini nifedipiini, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (meloksikaami, naprokseeni, ibuprofeeni), Tadalafil.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Cebedex (Decadron) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat mielialan muutokset, sydämen rytmihäiriöt, sydänkohtauksia, kouristukset, ihon oheneminen.

Cebedex (Decadron) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone.

Ostaa Cebedex