Ostaa AurantinOstaa Aurantin ilman Reseptiä

Yleistä

Aurantin on anti-epileptisen lääkkeen, jota kutsutaan myös kouristuslääkkeiden. Se toimii hidastamalla impulsseja aivoissa, joka aiheuttaa kouristuksia. Aurantin käytetään ohjaamaan kohtauksia. Sitä käytetään hoitoon kouristukset, estää traumaperäisen epilepsia, kammioarytmiat, joitakin muotoja Ménièren syndrooma. Lääkäri päättää, jos se on oikea lääkitys sinulle.

Aurantin (Dilantin) Ajo

Jos käytät Aurantin estämään kouristuksia, pitää lääkitystä, vaikka sinusta tuntuu hyvin. Saatat olla kohtausten lisääntymisen jos lopetat sen. Älä muuta annosta Aurantin ilman lääkärin ohjeita. Älä murskaa, pureskella, murtaa tai avaa laajennettu versio kapseli. Ravista Aurantin oraalisuspensiota hyvin juuri ennen mittaat annoksen. Määrätty annos on 5 mg kilossa aikuisilla ja 4-7 mg kilossa lapsilla. Korjaa saanti lääke lääkärisi kanssa, jos olet iäkäs potilas, on diabetes ja munuaisten tai maksan sairaus.

Aurantin (Dilantin) Varotoimet

Vältä lääkettä, jos sinulla on maksan tai munuaisten sairaus, porfyria, raskaana. Potilaat Aasian syntyperä saattaa olla suurempi riski sairastua harvinainen mutta vakava ihoreaktio Aurantin. Se voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajat autoa tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana. Vältä lääkkeen antasidien.

VastaOle varovainen, jos sinulla on maksan tai munuaisten sairaus, Leukosytopenia, sydänvaivat, diabetes, laihtuminen, raskaana, porfyria, myös jos kovettuu isoniatsidin, teturamom tai aspiriinia.

Aurantin (Dilantin) Mahdollista sivuvaikutus

lääke voi aiheuttaa pyörrytystä, sekavuutta, vapista, ataxy, nystagmus, sairauden, röyhtäily, ongelmat iho, allergia, ripuli, anemia, näyttö diabeteksen, liikakasvu, ongelmia luustossa, myös sinua on itsemurha-ajatuksia tai itsesi. Soita lääkäriltäsi lääkäriin noin sivuvaikutuksia.

Huumeiden vuorovaikutus

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Lääkkeet, jotka voivat lisätä Aurantin veren kuuluu: mahahapon alentimet, tietyt rauhoittavat lääkkeet, masennuslääkkeet, estrogeenin hormonikorvaushoito, klorpromatsiini, proklorperatsiini, tioridatsiini, metyylifenidaatti ja sulfa huumeita. Lääkkeitä, jotka voivat tehdä Aurantin vähemmän tehokkaita hallitsemaan kohtauksia sisältävät karbamatsepiini, sukralfaatti ja molindoni. Muut lääkkeet, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa Aurantin ovat: fenobarbitaali, valproiinihapon tai divalproexnatriumia, steroidi lääkkeet, masennuslääkkeet, jotkut antibiootit, kuten rifampisiini, digoksiinin ja teofylliini.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Aurantin (Dilantin) Yliannostus

soittamaan lääkärin hoitoon, jos luulet olet käyttänyt liikaa tätä lääkettä. Yliannostuksen oireita voivat olla nykimistä silmän liikkeitä, epäselvä puhe, tasapainon menetys, vapina, lihasjäykkyys tai heikkous, pahoinvointi, oksentelu, tunne pyörryttää, pyörtyminen, ja hidas tai pinnallinen hengitys. Veren Aurantin yli 20 mg / l lapsilla voi johtaa akuutti toksisuus.

Aurantin (Dilantin) Varastointi

Säilytä lääkkeet huoneenlämmössä välillä 15-30 ° C (59-86 F). Säilytä kosteudelta ja kevyt.

Ostaa Aurantin