Ostaa AspicamOstaa Aspicam ilman Reseptiä

Yleistä

Meloksikaami on tulehduskipulääkkeitä (NSAID). Meloxicam toimii vähentämällä hormoneja, jotka aiheuttavat tulehdusta ja kipua kehon.

Aspicam (Mobic) Ajo

Ota täsmälleen lääkärin määräämiä. Lääkäri saattaa joskus muuttua annoksen varmista, että saat parhaat tulokset. Se tulee ottaa vesilasillisen kanssa tai ilman ruokaa. Älä murskaa tai pureskele laajennettu versio tabletti. Niele se kokonaisena. Noudata lääkärin ohjeita.

Aspicam (Mobic) Varotoimet

Älä juo alkoholia. Ole varovainen, jos ajat autoa tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana. Vältä jos sinulla on allergia, maksan tai munuaisten sairaus. Älä käytä tätä lääkettä kertomatta lääkärille, jos olet raskaana tai imetät. Ole varovainen, kun lääkkeen käyttö yhdessä litiumin täydentää.

VastaVältä usind huumeiden jos vuositasolla olla allerginen reaktio Aspicam.

Aspicam (Mobic) Mahdollista sivuvaikutus

lääke voi aiheuttaa suun kuivumista, ajattelematon, kiukuttelu, sedaatio, unettomuus tai ischuria. Soita lääkäriltäsi lääkäriin noin sivuvaikutuksia.

Huumeiden vuorovaikutus

Ennen sitä, kerro lääkärillesi, jos käytät säännöllisesti muita lääkkeitä, kuten aspiriinia, kipulääkkeet, varfariinin tai antikoagulantteja. Kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Aspicam (Mobic) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita voivat olla sairaus, rintakipu, katkaisija syke tai huimaus.

Aspicam (Mobic) Varastointi

Säilytä lääkkeet huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C). Säilytä kosteudelta ja kevyt. Pidä se poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Ostaa Aspicam