Osta RopinalOsta Ropinal Verkossa Ilman Reseptiä

ROPINAL (REQUIP) MERKINNÄT


Ropinal käytetään hoitoon Parkinsonin taudin ja levottomat jalat-oireyhtymä (RLS). Ropinal on dopamiiniagonisti. Se toimii tietyillä aivojen alueilla vähentää oireita RLS ja Parkinsonin tauti.

ROPINAL (REQUIP) OHJEET


Käytä Ropinal kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Ottaa Ropinal suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.
Älä yhtäkkiä lopeta Ropinal tai muuttaa annosta ilman lääkärin kanssa. Tietyt vakavia sivuvaikutuksia (esim. epänormaalit ajatukset, sekavuus, kuume, lihasjäykkyys) saattaa esiintyä. Jos sinun täytyy lopettaa Ropinal tai lisätä uutta lääkettä, lääkäri vähitellen pienentää annosta.
Jos unohdat annoksen Ropinal, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Ropinal.

ROPINAL (REQUIP) VARASTOINTI


Store Ropinal huoneenlämmössä, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 astetta C), tiiviisti suljetussa astiassa. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Pidä Ropinal poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

ROPINAL (REQUIP) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: ropiniroli.

ÄLÄ käytä Ropinal jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Ropinal.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Ropinal. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos sinulla on sydänvaivoja, korkea tai matala verenpaine, maksasairaus, henkistä tai mielialan ongelmia, tai unihäiriö
jos poltat, juoda alkoholia, tai on tai suvussa riippuvuuden (esim. uhkapeli, alkoholi).

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Ropinal. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Antikoagulantteja (esim. varfariini), koska vuotoriski voi lisääntyä
Entakaponi tai levodopa koska riski hallusinaatioita voidaan lisätä
Bentsodiatsepiinit (esim. diatsepaami), lääkkeitä mielenterveyden tai mielialan ongelmia (esim. masennuslääkkeet, psykoosilääkkeet), tai unilääkkeet (esim. tsolpideemi), koska riski saada vakavia uneliaisuutta voidaan korottaa
Estrogeenit (esim. estradioli), fluvoksamiini tai kinoloneja (esim. siprofloksasiini), koska ne saattavat lisätä riskiä Ropinal sivuvaikutuksia
Butyrofenonit (esim. haloperidoli), metoklopramidi, omepratsoli, fentiatsiinien (esim. klooripromatsiini), tai tioksanteenien (esim. tiotikseeni) koska ne heikentävät Ropinal tehokkuutta.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Ropinal voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Ropinal saattaa aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta tai pyörtyminen. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Ropinal varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Tarkista lääkärisi kanssa ennen kuin juot alkoholia tai käyttää lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Ropinal, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Ropinal saattaa aiheuttaa huimausta, pyörrytystä tai pyörtyminen, alkoholi, kuuma sää, liikunta, tai kuumetta voi lisätä näitä vaikutuksia. Estää heitä istumaan tai seisomaan hitaasti, varsinkin aamulla. Istu tai asettua makuulle ensimmäinen merkki johonkin näistä vaikutuksista.
Jotkut ihmiset, jotka käyttävät Ropinal saattavat kokea äkillistä, kovaa uneliaisuutta tai jopa nukahtaa aikana normaaliin päivittäiseen toimintaan (esim. syöminen, puhuminen, ajo). Tämä voisi tapahtua ilman varoitusta. Jos näin tapahtuu, älä aja, käytä koneita tai suorittaa muita mahdollisesti vaarallisia tehtäviä, kun käytät Ropinal. Kerro lääkärille heti.
Jotkut ihmiset ovat kokeneet uuden, epätavallinen tai lisääntynyt haluja (esim. uhkapeli, seksuaaliset halunsa), kun käytät Ropinal. Kerro lääkärille heti, jos havaitset tällaisia ​​vaikutuksia.
Älä ota enempää kuin suositeltu annos tai käyttää pidempään kuin on määrätty ilman lääkärin kanssa.
Potilaat, joilla on Parkinsonin tauti saattaa olla lisääntynyt riski sairastua tietynlainen ihosyöpä (melanooma). Ei tiedetä, jos Ropinal lisää myös riskiä melanooman. Saatat joutua on iho tentit kun käytät Ropinal. Kerro lääkärillesi, jos huomaat epätavallisia ihon kasvaimet tai muutoksen ulkonäkö myyrä. Keskustele kysyttävää tai huolenaiheita lääkärisi kanssa.
Jos käytät Ropinal RLS, ota yhteys lääkäriin, jos koet uusia tai pahenevia oireita, etenkin aikaisin aamulla.
Käytä Ropinal varoen iäkkäillä potilailla, joilla on Parkinsonin tauti, he voivat olla herkempiä sen vaikutuksia, erityisesti hallusinaatiot.
Ropinal ei pitäisi käyttää lapsille, turvallisuutta ja tehoa lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Jos tulet raskaaksi, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Ropinal kun olet raskaana. Ei tiedetä, jos Ropinal erittyy maitoon. Ropinal saattaa vähentää rintamaidon tuotantoa. Älä imetä ottaen Ropinal.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Ummetus, huimaus, uneliaisuus, väsymys, päänsärky, lisääntynyt hikoilu, huimaus, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, kurkkukipua tai flunssan kaltaisia ​​oireita, vatsakipu tai häiritä, väsymys, oksentelu, heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen), ahdistuneisuus, verta virtsassa, näön hämärtyminen, rintakipu, sekavuus, heikentynyt koordinointi; pyörtyminen ; nukahtaminen päivällä tai normaalin toiminnan (esim. keskustelut, syöminen), nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke, hallusinaatiot, impotenssi, nivelten jäykkyyttä tai kipua painajaiset, puutuminen tai kihelmöinti, vaikeaa tai jatkuvaa päänsärkyä tai huimausta , hengenahdistus, turvotus käsivarsissa tai jaloissa, hallitsemattomat lihasten liikkeet.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Ropinal