Osta OxrateOsta Oxrate Verkossa Ilman Reseptiä

OXRATE (TRILEPTAL) MERKINNÄT


Oxrate käytetään hoitoon tietyntyyppisten kohtauksia epilepsiaa sairastavilla potilailla. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Oxrate on kouristuksia. Se toimii hidastamalla epänormaali hermo impulsseja aivoissa.

OXRATE (TRILEPTAL) OHJEET


Käytä Oxrate kuin lääkärin ohjeiden mukaan.

Oxrateia suun kanssa tai ilman ruokaa.
On tärkeää ottaa kaikki annokset ajallaan pitämään tason lääkettä veressä vakiona. Ottaa annokset tasaisin väliajoin. Älä jätä annoksia.
Oxrate samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistamaan lääkkeen.
Jatka Oxrateia vaikka tunnet olosi hyväksi. Älä unohda yhtään annosta. Oxrate toimii parhaiten, kun on tasaisen sen elimistössä.
Jos Oxrate lopetetaan, se tulisi tehdä asteittain. Kohtausten riski voi lisääntyä, jos Oxrate on yhtäkkiä pysähtyi.
Jos unohdat annoksen Oxrate, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla siitä, miten käyttää Oxrate.

OXRATE (TRILEPTAL) VARASTOINTI


Store Oxrate 77 astetta F (25 ° C). Lyhyt säilytys lämpötilassa 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Ei saa säilyttää lämpimässä, kosteus ja valo. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Oxrate poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

OXRATE (TRILEPTAL) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Oxcarbazepine.

ÄLÄ käytä Oxrate jos:

olet allerginen jollekin ainesosa Oxrate.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Oxrate. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, varsinkin jos jokin seuraavista koskee sinua:

jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät
jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, Rohdosvalmisteen tai ravintolisä
jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita
jos olet allerginen karbamatsepiinille
jos sinulla on munuais-tai maksaongelmia tai alhainen veren natriumpitoisuus
jos sinulla on aikaisemmin ollut mielenterveyden tai mielialan ongelmia tai itsemurha-ajatuksia tai toimia.

Joillakin lääkkeillä saattaa olla Oxrateilla. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti jokin seuraavista:

Karbamatsepiini, hydantoiinit (esim. fenytoiini), tai fenobarbitaali koska haittavaikutusten riski sekä lääkkeet voivat lisätä tai vähentää
Lopettamisen jälkeen, koska se saattaa heikentää Oxrate tehokkuutta
Siklosporiini, felodipiini, hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden (ehkäisypillereitä), tai tramadoli koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Oxrate
Trisykliset masennuslääkkeet (esim. amitriptyliini), koska ne voivat vähentää tehokkuutta Oxrate ja sivuvaikutuksia molempia lääkkeitä voidaan lisätä.

Tämä ei välttämättä ole täydellistä luetteloa kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Oxrate voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopettaa tai muuttaa annosta mitään lääkettä.

Tärkeät turvaohjeet:

Oxrate saattaa aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta, näköhäiriöt, tai vaikeuksia koordinointia. Nämä vaikutukset voivat olla pahempia, jos otat sen alkoholin tai tiettyjen lääkkeiden kanssa. Käytä Oxrate varoen. Älä aja autoa tai suorittaa muita mahdollisia vaarallisia tehtäviä, kunnes tiedät, miten reagoit siihen.
Älä juo alkoholia tai käytä lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim. uni tuet, lihas relaxers), kun käytät Oxrate, se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.
Jos sinulla on ollut kouristuksia, saatat yhtäkkiä menettää tajuntansa, kun olet Oxrate. Vältä toimintaa, jossa tajunnan menetys voi olla vaarallista sinulle tai muille (esim. ajo, uinti, kiipeily, raskaiden koneiden käyttö).
Mukanaan henkilötodistus (esim. MedicAlert) jos Oxrate käytetään kohtauksia. Carry henkilökortti aina joka sanoo Oxrateia.
Hormonaaliset syntyvyyden (esim. ehkäisypillereitä) ei ehkä toimi niin hyvin, kun käytät Oxrate. Raskauden ehkäisyyn, käytä ylimääräisiä ehkäisymenetelmää (esim. kondomia).
Oxrate saattaa aiheuttaa voit tulla palanut helpommin. Vältä aurinkoa, sunlamps tai rusketussuihkukaapit kunnes tiedät, miten reagoit Oxrate. Käytä aurinkovoidetta tai käyttää suojavaatetusta, jos sinun täytyy olla ulkona yli lyhyessä ajassa.
Älä yhtäkkiä lopettaa Oxrate. Oxrate on vähitellen pienentynyt, kun lopetetaan. Keskustele lääkärisi kanssa siitä oikea tapa lopettaa Oxrate.
Ilmoita lääkärillesi, jos kohtauskontrolliin pahenee.
Laboratoriotesteissä, kuten natrium veressä, voidaan suorittaa, kun käytät Oxrate. Näitä testejä voidaan käyttää tilaasi tai tarkista sivuvaikutuksia. Muista pitää kaikki lääkärin ja lab nimitykset.
Oxrateia ei pidä käyttää lapsille nuorempi 2 vuotta, turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.
Raskaus ja imetys: Oxrate saattaa aiheuttaa haittaa sikiölle. Jos luulet olevasi raskaana, ota yhteys lääkäriin. Sinun tulee keskustella hyödyt ja riskit käytössä Oxrate kun olet raskaana. Oxrate erittyy maitoon. Älä imetä, kun käytät Oxrate.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäinen, sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkärisi kanssa, jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut kiusallinen:

Akne, ummetus, huimaus, uneliaisuus, suun kuivuminen, päänsärky, ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, vatsakipu, väsymys, vapina, univaikeudet, epätavallinen kävellä, oksentelu.

Hakeudu lääkäriin heti, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia ilmenee:

Vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen käheys), verta ulosteessa, rintakipu, tumma virtsa, vähentynyt virtsaaminen, vaikea puhua; kahtena näkeminen, näköhäiriöt, tai tahattomat silmien liikkeet; dulled tuntoaisti, kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu, nivelkipu, koordinaatiokyvyn menetys, alhainen natriumpitoisuus (pahoinvointi, yleinen kehon vaivat, päänsärky, voimattomuus, sekavuus; tajunnan häiriöitä, tai esiintymistiheyden kasvu Kohtausten vakavuuden); henkinen / mielialan muutokset, nenäverenvuoto, punainen, turvonnut, rakoille tai ihon hilseily, kouristuksia, vatsakipu, itsetuhoajatuksia tai toimia, turvonneet imusolmukkeet, kävelyn vaikeutumista, hallitsemattomat lihasten liikkeet, epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa, epätavallinen heikkous, keltaisuus ihon tai silmien.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää haittavaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja.

Osta Oxrate