Ostaa AncoronOstaa Ancoron ilman Reseptiä

Yleistä

Ancoron kuuluu perheeseen lääkkeitä kutsutaan rytmihäiriölääkkeet. Se toimii muuttamalla miten sähköisiä impulsseja vaikuttaa sydänlihakseen ja tekemällä sydämen syke säännöllisemmin. Tämä lääkitystä käytetään käsitellä tietynlaisia ​​epäsäännöllinen syke, kuten pitkittynyttä kammiovärinä tai takykardia. Sitä käytetään palauttamaan normaali sydämen rytmi ja ylläpitää sitä säännöllisesti, tasainen syke.

Ancoron (Cordarone) Ajo

Ota Ancoron täsmälleen lääkärin määräämiä. Ottamaan lääkkeensä suun, yleensä kerran tai kahdesti päivässä. Voit ottaa tämän lääkityksen kanssa tai ilman ruokaa. Ota tämä lääke täysi lasillinen vettä. Suositeltu aloitusannos aikuisille vaihtelee tavallisesti 800 mg 1600 mg päivässä ensimmäisen 1-3 viikkoa jaettuina annoksina. Annostus on lopulta vähennetty 200 mg: sta 400 mg kerran vuorokaudessa.

Ancoron (Cordarone) Varotoimet

Ennen Ancoron sinun pitäisi keskustella lääkärisi kanssa, jos sinulla on astma tai muu keuhkosairaus, maksasairaus, näköhäiriöitä, korkea tai matala verenpaine, kilpirauhasen, elektrolyyttitasapainon häiriöitä, tai jos sinulla on sydämentahdistin tai defibrillaattori istutetaan rintaa. Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta. Älä aja tai suorittaa tehtäviä, jotka vaativat tarkkaavaisuutta. Rajoittaa alkoholijuomia. Älä syö greippiä tai juo greippimehua, kun käytät tätä lääkitystä. Vältä pitkäaikaista altistumista auringolle, solariumkaapit, ja sunlamps.

VastaÄlä käytä Ancoron jos olet allerginen amiodaroni, jodi, tai ainesosia tätä lääkitystä, raskauden tai imetyksen, tai jos sinulla on hyvin alhainen syke, eräiden keuhko-ongelmia, hepatiitti, toinen tai kolmannen asteen AV-katkos, kilpirauhasen sairaus.

Ancoron (Cordarone) Mahdollista sivuvaikutus

Hakeudu ensiapuun, jos sinulla on pahoinvointia, oksentelua, ummetus, ruokahaluttomuus, vapina, väsymys, nilkkojen tai jalkojen turvotus, lisääntynyt hengenahdistus, huimaus, pyörtyminen, epäsäännöllinen syke, turvotus kasvojen, kielen, kurkun, ihottuma, laihtuminen, harvennus hiukset, näön hämärtyminen, näön menetys, keltaisuus (ihon tai silmien), tumma virtsa, heikkous, koordinoinnin puute, unihäiriöt (unettomuus), vatsakipu, alhainen kuume, puutuminen, epäsäännölliset kuukautiset. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Kerro lääkärille kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti: takavarikko lääkkeitä (fenytoiini, felbamaatti, karbamatsepiini), sydämen tai verenpaineen lääkitys (metoprololi, bumetanidi, triamtereeni), sydämen rytmin lääkkeet (kinidiini, disopyramidi, amiodaroni), kolesterolia alentavat lääkkeet (fluvastatiini, serivastatiini, simvastatiini, lovastatiini), beetasalpaajat (propranololi, bisoprololi, metoprololi, atenololi), sienilääkkeiden lääkitys (vorikonatsoli, itrakonatsoli, flukonatsoli, ketokonatsoli), antibiootteja (klaritromysiini, telitromysiini, erytromysiini), HIV / AIDS lääkkeet (ritonaviiri, indinaviiri, atatsanaviirin, delaviridiinin) huumaavien kipulääkkeiden (morfiini, kodeiini), insuliini, diureetit (furosemidi, torsemidi, bumetanidi), verenohennuslääkkeitä (varfariini), masennuslääkkeet (doksepiini, nortriptyliini, amitriptyliini , imipramiini), digoksiinin, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (naprokseeni, ibuprofeeni, etodolaakki, indometasiini, diklofenaakki). Vuorovaikutus kahden lääkitys ei aina tarkoita, että sinun täytyy lopettaa yksi heistä. Kerro lääkärillesi tai määrääjän kaikista reseptiä, over-the-counter, ja kasviperäisiä lääkkeitä käytät.

annos jää väliin

Ota unohtunut annos niin pian kuin mahdollista. Jätä unohtunut annos, jos se on aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääkettä muodostavat unohtunutta annosta.

Ancoron (Cordarone) Yliannostus

Jos luulet olet yliannostuksen lääkettä hakeutukaa lääkärin hoitoon heti. Yliannostuksen oireita ovat vaikea huimaus, hyvin hidas syke, heikkous, pyörtyminen.

Ancoron (Cordarone) Varastointi

Säilytä lääke huoneenlämmössä välillä 68-77 astetta F (20-25 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä lääkkeitä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Ostaa Ancoron