Osta DexanormOsta Dexanorm Verkossa Ilman Reseptiä

DEXANORM (PRANDIN) MERKINNÄT


Dexanorm (repaglinidi) on suun kautta diabeteksen lääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeria. Tämä lääkitys alentaa verensokeria aiheuttamalla haimaa tuottamaan insuliinia.

Dexanorm käytetään yhdessä ruokavalion ja liikunnan tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Muut diabeteslääkkeitä joskus käytetään yhdessä repaglinidin tarvittaessa.

Dexanorm aso käyttää tarkoituksiin ei ole mainittu tässä lääkitys oppaan.

DEXANORM (PRANDIN) OHJEET


Ottaa Dexanorm juuri sen verran kuin lääkärisi ohjeen mukaan. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositellut. Noudata resepti-etiketissä.

Dexanorm otetaan yleensä 2-4 kertaa päivässä, 30 minuuttia ennen syöminen aterian. Noudata lääkärisi ohjeita. Jos ohitat aterian, älä ota annos Dexanorm. Odota, kunnes seuraavaa ateriaa.

Verensokerisi on tarkistettava usein, ja saatat tarvita muita verikokeisiin lääkärin vastaanotolla. Käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla.

Tiedä merkkejä alhainen verensokeri (hypoglykemia) ja miten tunnistaa ne: päänsärky, nälkä, heikotus, hikoilu, vapina, ärtyneisyys, tai keskittymisvaikeuksia.

Pidä aina mukana sokeria käytettävissä, jos sinulla on oireita alhainen verensokeri. Sokerin lähteitä ovat appelsiinimehua, glukoosi geeli, candy tai maitoa. Jos sinulla on vaikea hypoglykemia ja ei voi syödä tai juoda, käytä glukagoniruiske. Lääkärisi voi antaa sinulle reseptin glukagonin hätä injektiopakkaus ja kertoa miten pistos annetaan.

Myös katsella merkkejä veren sokeria, joka on liian korkea (hyperglykemia). Näitä oireita ovat lisääntynyt jano, lisääntynyt virtsaaminen, nälkä, suun kuivuminen, hedelmäinen pahanhajuinen hengitys, uneliaisuus, kuiva iho, näön hämärtyminen, ja laihtuminen.

Tarkista verensokerisi huolellisesti aikana, jolloin stressin tai sairauden, jos matkustat, liikut tavallista enemmän, juoda alkoholia tai jätä aterioita. Nämä asiat voivat vaikuttaa glukoosipitoisuutta ja annoksesi tarpeet voivat myös muuttua.

Lääkäri saattaa haluta sinua lopettamaan Dexanorm lyhyeksi aikaa, jos sairastut, on kuumetta tai infektio, tai jos sinulla on leikkaus tai hätätapaus.

Kysy lääkäriltä miten muuttaa Dexanorm annosta tarvittaessa. Älä muuta lääkitystä annoksen tai aikataulua ilman lääkärin ohjeita.

Dexanorm on vain osa koko ohjelman kohtelun, joka sisältää myös ruokavalio, liikunta ja painonhallinta. Seuraa ruokavalio, lääkitys ja liikunta rutiinit hyvin tarkasti. Muuttamatta mitään näistä tekijöistä voi vaikuttaa verensokeriarvoihin.

Käytä Dexanorm säännöllisesti saada eniten hyötyä. Uusi reseptisi ennen kuin loppuu lääketieteen kokonaan.

Annostus

DEXANORM (PRANDIN) LISÄTIETOJA


Vaikuttava aine: Repaglinide

Repaglinidi on valkoinen tai melkein valkoinen jauhe molekyylikaavan C27 H36 N2 O4 ja molekyylipaino 452,6. PRANDIN tabletit sisältävät 0,5 mg, 1 mg tai 2 mg annoksina. Lisäksi kukin tabletti sisältää seuraavia apuaineita: kalsiumvetyfosfaatti (vedetön), mikrokiteinen selluloosa, maissitärkkelys, polakriliinikalium, povidoni, glyseroli (85%), magnesiumstearaattia, meglumiini, ja poloksameeri. 1 mg ja 2 mg: n tabletit sisältävät rautaa oksideja (keltainen ja punainen, vastaavasti) väriaineita.

Älä käytä Dexanorm jos olet allerginen repaglinidille, jos sinulla on tyypin 1 diabetes, tai jos olet valtion diabeettisen ketoasidoosin (soittaa lääkärin hoitoon insuliinilla). Sinun ei pitäisi käyttää Dexanormia yhdessä gemfibrotsiilin (Lopid) tai NPH-insuliini (kuten isofaani-insuliinia).

Ennen repaglinidin, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille, tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää apuaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Kysy apteekista lisätietoja.

Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkiin sairaushistoria, erityisesti: munuaissairaus, maksasairaus.

Saatat kokea näön hämärtymistä, huimausta tai uneliaisuutta johtuen erittäin alhainen tai korkea verensokeri. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään toimintaa, joka vaatii valppautta tai selkeää visiota, kunnes olet varma, voit suorittaa tällaista toimintaa turvallisesti.

Rajoittaa alkoholin ottaen tämä lääkitys, koska se voi lisätä riskiä sairastua alhainen verensokeri.

Kriisiaikoina, kuten kuume, infektio, vamman tai leikkauksen, se voi olla vaikeampi valvoa verensokeria. Kysy neuvoa lääkäriltä, ​​koska lisääntynyt stressi voi vaatia muutosta omassa hoitosuunnitelma, lääkkeitä tai verensokerin.

Raskauden aikana tämän lääkitystä olisi käytettävä vain silloin, kun se on selvästi tarpeen. Raskaus voi aiheuttaa tai pahentaa diabetesta. Keskustele suunnitelma lääkärisi hallintaan verensokerisi taas raskaana. Lääkäri saattaa muuttaa diabeteksen hoito raskauden aikana. Keskustele riskeistä ja hyödyistä erilaisia ​​hoitoja (kuten ruokavalio, liikunta ja lääkitys insuliini mukaan luettuna).

FDA raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Dexanormilla vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta käyttäessäsi Dexanorm. Ei tiedetä, onko repaglinidin äidinmaitoon tai jos se voi olla haitallista hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää, kun otat Dexanorm.

Painonnousu, ripuli ja nivelkivut voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin välittömästi.

Muista, että lääkäri on määrännyt tätä lääkettä, koska hän on katsonut, että hyötyä sinulle on suurempi kuin haittavaikutusten riskiä. Monet ihmiset käyttävät tätä lääkitystä ei ole vakavia sivuvaikutuksia.

Repaglinidin voi aiheuttaa matalaa verensokeria (hypoglykemia) varsinkin, jos käytät muita lääkkeitä diabetekseen. Kuluttavat suuria määriä alkoholia, eivät saa tarpeeksi kaloreita ruokaa, tai tekee epätavallisen raskas harjoittelu voi johtaa myös alhainen verensokeri. Oireita voivat olla vilunväristykset, kylmä hiki, huimaus, uneliaisuus, vapina, nopea syke, heikkous, päänsärky, pyörtyminen, pistely käsissä tai jaloissa, tai nälkä. Se on hyvä tapa kuljettaa glukoositabletteja tai geeliä matalaa verensokeria hoidetaan. Jos sinulla ei ole näitä luotettavia muotoja glukoosia, nostaa verensokeria nopeasti syömällä nopeasti lähde sokeria, kuten pöytä sokeria, hunajaa, karkkia tai juo lasin mehua tai ei-ruokavalio sooda. Tarkista lääkäriltä tai apteekista selvittää, mitä sinun pitäisi tehdä, jos unohdat ateria.

Oireita korkea verensokeri (hyperglykemia) ovat jano, lisääntynyt virtsaaminen, sekavuus, uneliaisuus, ihon punoitus, nopea hengitys, ja hedelmäinen hengityksen haju. Jos näitä oireita ilmenee, kerro siitä heti lääkärille. Lääkäri saattaa joutua muuttamaan diabeteksen lääkitys (t).

Erittäin vakava allerginen reaktio tämä lääke on harvinaista. Kuitenkin hakeutumaan välittömästi lääkärin hoitoon, jos huomaat jonkin seuraavista oireista vakava allerginen reaktio: ihottuma, kutina / turvotus (etenkin kasvojen / kielen / kurkku), voimakasta huimausta, hengitysvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista. Jos havaitset muita vaikutuksia ei ole lueteltu edellä, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.Lisätietoja:

Kerro lääkärillesi kaikista muista lääkkeistä käytät, erityisesti:

siklosporiinin (Gengraf, Neoral, Sandimmune);

Mäkikuisma;

antibiootti kuten klaritromysiini (Biaxin), dalfopristiinin / kinupristiini (Synercid), erytromysiini (EES, EryPed, Ery-välilehti, Erythrocin, Pediazole) tai telitromysiini (Ketek);

sienilääke lääkitys kuten flukonatsoli (Diflucan), itrakonatsoli (Sporanox), tai ketokonatsoli (Nizoral);

barbituraattia kuten fenobarbitaali (Solfoton);

sydän-tai verenpainelääkkeitä, kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem), nikardipiini (Cardene), nifedipiinin (Nifedical, Procardia), verapamiili (Calan, covera, Isoptin, Verelan), ja muut;

HIV / AIDS lääketieteen kuten delavirdiini (RESCRIPTOR), efavirentsin (Sustiva, Atripla), fosamprenaviiri (Lexiva), indinaviiri (Crixivan), ritonaviiri (Norvir), ja muut;

rifabutiini (rifabutiinia), rifampisiinin (Rifadin, Rifater, Rifamate), tai rifapentiini (Priftin), tai

epilepsialääkkeitä kuten karbamatsepiinia (Carbatrol, Equetro, Tegretol), fenytoiini (Dilantin), primidonin (Mysoline), ja muut.

Saatat olla todennäköisemmin hyperglykemia (korkea verensokeri), jos käytät Dexanorm muiden lääkkeiden kanssa, jotka nostavat verensokeria, kuten:

Isoniatsidi;

nesteenpoistolääkkeitä (diureetteja);

steroideja (prednisone ja muut);

fenotiatsiinit (Compazine ja muut);

kilpirauhasen lääketieteen (Synthroid ja muut);

ehkäisypillereitä ja muut hormonit;

takavarikkoa lääkkeiden (Dilantin ja muut); ja

laihdutusvalmisteita tai astma-, vilustuminen tai allergioita.

Saatat olla todennäköisemmin hypoglykemia (matala verensokeri), jos käytät muita lääkkeitä, jotka alentavat veren sokeria, kuten:

probenecid (Benemid);

verenohennuslääkettä (varfariinia, Coumadin);

jotkut steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID);

aspiriinia tai muut salisylaatit (kuten Pepto-Bismol);

verenohennuslääkettä (varfariinia, Coumadin, Jantoven ja muut);

sulfalääkkeitä (Bactrim, Septra, Sulfatrim, SMX-TMP, ja muut);

monoamiinioksidaasin (MAO), tai

muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä, varsinkin akarboosi (Precose), metformiinin (Glucophage), miglitoli (Glyset), pioglitatsonin (Actos, Duetact, Actoplus Met), tai rosiglitatsoni (Avandia, Avandaryl, Avandamet).

Nämä luettelot eivät ole täydellisiä, ja on monia muita lääkkeitä, jotka voivat lisätä tai vähentää vaikutuksia Dexanorm on alentaa verensokeria. Käyttämällä tiettyjä lääkkeitä voi vaikeuttaa voit kertoa, kun sinulla on alhainen verensokeri. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Osta Dexanorm